Har du brug for hjælp?

Højhælet sparebøsse med navn

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med denne gave får du en god grund til at spare ting op - nemlig så du kan købe endnu flere flotte ting. Den er dog ikke formet som vi normalt kender den - som en sparegris. Dette er nemlig en sparedåse i højglans og sølv, formet som en flot, højhælet sko. Denne sparedåse kan tilmed gøres personlig, fordi du kan personliggøre den ved at indgravere navnet på den heldige modtager af gaven. Det vil blive indgraveret foran på skoen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er en perfekt gaveide til alle kvinder med en indre Askepot-prinsesse. Det er en kendsgerning, at kvinder elsker sko. Sko i alle former og især de flotte højhælede, der dog oftest bliver mere i skabet, fordi de er flotte, men svære at gå i. Denne gave er ingen undtagelse - den er højhælet, men skal også blive indendørs. Gaven er nemlig en højhælet sparebøsse med navn. Den er i sølv og skinner flot og fuldendt og giver dig en god grund til at spare penge op - nemlig så du kan få endnu flere flotte ting.
Med denne sparebøsse har du mulighed for at gøre gaven endnu mere speciel. Du kan nemlig personliggøre den med indgravering. Du har op til 12 tegn til rådighed, og med dem kan du vælge at skrive et navn eller noget andet, der vil passe til modtageren af gaven. Det vil blive indgraveret foran på den flotte, højhælede sko. En sød gave til konfirmanden eller teenageren.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet, højglans
  • Mål: 15 x 4,5 cm
2020-10-24T20:34:07+00:00