Har du brug for hjælp?

Højhælet kageform

155 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Rigtig mange kvinder har et helt særligt forhold til deres sko. Rigtig mange kvinder har også en sød tand. Så hvorfor ikke kombinere disse to ting? Med en tredimensionel højhælet kageform kan man bage sine yndlingskager formet som en stilet. En rigtig sjov gaveide til alle lækkersultne kvinder som også har en helt særlig passion for sko!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne virkelig sjove gaveide vil helt sikkert sørge for at dine veninder klapper i hænderne af begejstring, og at I får et rigtig godt grin næste gang der skal hygges og spises kage i venindekredsen. Er der to ting mange kvinder elsker, er det nemlig sko og søde sager, så hvorfor ikke kombinere disse to fantastiske ting med hinanden næste gang du skal finde en gave til en kvinde, du holder af? Med en højhælet kageform, kan man forme sine kager, så de ser ud som de fine stilletter, man har på fødderne! Det vil helt sikkert blive et stort hit blandt alle veninderne til den næste middag, fødselsdag eller andre anledninger, hvor der skal hygges og spises masser af kage.
Det er en sjov, original og anderledes gaveide, der er rigtig god både som julegave, fødselsdagsgave eller bare som en sjov værtindegave til kvinden i dit liv, der har en indre Carrie Bradshaw fra 'Sex and the City', som både forguder de flotte stiletter på fødderne og de lækre kager på tallerkenen.

Detaljer

  • Kapacitet: ca. 500 ml
2020-09-26T22:47:22+00:00