Har du brug for hjælp?

Hjertevarmedunk med billede

135 kr
Inkl moms
- +
Kærlighed kan gøre en helt varm om hjertet og med denne søde varmedunk formet som et hjerte, kan kærligheden nu lune når som helst og hvor som helst. Giv den fine hjertevarmedunk med billede til en, du holder af, og indsæt et ganske særligt minde med jer to. På denne måde kan gode minder lune, selv når I ikke er sammen. Hjertevarmedunken er en perfekt gaveide til valentinsdag, men også hvis din bedste veninde skal på en lang rejse - så kan hun altid have dig med.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste har nok prøvet at længes efter et varmt og kærligt knus fra en, man holder af, men hvis man ikke er samme sted, er der ikke så meget at gøre. Heldigvis findes der forskellige måder at tage sin elskede med overalt på - for eksempel med denne varmedunk. Den søde hjertevarmedunk har nemlig en lille plastiklomme, hvor du kan sætte et billede ind, og på den måde har du altid et varmt minde med dig. Hvis du er på udkig efter en personlig gaveide, er denne varmedunk med plads til et billede perfekt.
Varmedunken er pakket ind i et lækkert blødt betræk i en flot rød farve, og med et sødt billede er den slet ikke til at stå for. Den praktiske varmedunk egner sig til mange anledninger - valentinsdag, mors dag eller "bare fordi". Mon ikke de fleste vil sætte pris på en helt personlig og kærlighedsfyldt varmedunk?

Detaljer

  • Beskrivelse: 0,7 liter, ingen samlinger, ingen phthalater i flaskehalsen
  • Materiale:
    • Betræk: 80 % bomuld, 20 % polyester
  • Mål: ca. 21 x 24 cm
2020-10-24T20:02:03+00:00