Har du brug for hjælp?

Hjertepude

109 kr
Inkl moms
- +
Sig det med kærlighed! Det gør denne gave i i form af en yndig, rød, blød og sød hjertepude hvert fald. Der er ikke nogen tvivl om, hvilket signal den fine hjertepude sender, når man giver den i gave til en, man har kær. Puden er blød, rød, kan vaskes og er samtidig allergivenlig. En perfekt gave til dem, der har brug for lidt ekstra kærlighed. Denne hjertepude er en sikker vinder og en meget betænksom gave, der vil gøre de fleste henrykte.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Her har du hele mit hjerte" - denne besked sender man bogstavelig talt, når man forærer denne gave til den man elsker. Finere og mere elskværdigt bliver det ikke! Man vil smelte hjertet hos modtageren af denne søde hjertepude, der vil stå som et klart symbol på kærligheden. Puden vil kunne pynte sengen i soveværelset eller sofaen i stuen, og med dens knaldrøde farve giver den en fed kontrast til indretningen. Derudover er hjertepuden også allergivenlig, da den er fyldt med mikroperler (polystyrolkugler), som derved gør puden velegnet til allergikere, så man risikere ingen våde øjne, nys og kløende ganer.
Hjertepuden er en god gaveide til dem, man holder af, og vil passe fint både på børneværelser, soveværelser eller endda i stuen. Rød er flot og hjerter er søde, og gaven symboliserer en helt klar ting med et meget klart signal: nemlig kærlighed. Med denne gave er der ikke meget at rafle om, fordi signalet og betydningen bag hjertepuden er så sikker.

Detaljer

  • Materiale:
    • Overflademateriale: 82 % polyamid (nylon), 18 % polyurethan
    • Fyld: 100 % polystyren
  • Mål: 23 x 20 x 10 cm
  • Bemærk: kan vaskes ved 30 grader i et vaskenet og tåle at komme med i badekarret
2020-09-18T22:13:30+00:00