Har du brug for hjælp?

Hjerteformet puslespilskort

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Sig det som Tom Cruise i 'Jerry Maguire', da han siger de legedariske ord: "You complete me". Få din udkårne til at samle et sødt og fint hjerteformet puslespilskort, hvor der vil stå en kærlighedserklæring. Måske vil der endda stå lige præcis de ord? Pak det ind og giv det i valentinsgave eller som morgengave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide vil helt sikkert få den, du elsker, til at smile ekstra meget! Nogle gange er det bare dejligt at høre fra den, man holder mest af, at personen elsker dem, så hvorfor ikke sige det lidt utraditionelt til dit livs udkårne? Med et hjerteformet puslespilskort kan du nemlig på en kreativ og ikke mindst romantisk måde fortælle din udkårne at du elsker ham eller hende. Princippet er ligesom et puslespil: Brikkerne skal samles, og så kan man se mønstret.
På bagsiden kan der skrives en lille sød hilsen, så gaven bliver ekstra personlig, og modtageren glæder sig endnu mere over det romantiske budskab! Du kunne f.eks skrive et lille digt eller et citat, som I begge kender og elsker? Brikkerne er lavet af træ og er formet som et hjerte. Puslespillet kommer derudover i en fin æske, så du rigtig kan give den, du holder af, en fin overraskelse med et budskab der kommer lige fra hjertet. En rigtig sød og romantisk gaveide, især til anledninger som valentinsdag eller til bryllupsdage.

Detaljer

  • Beskrivelse: det hjerteformede puslespil er placeret i en æske med låg
  • Materiale: balsatræ
  • Mål: 15 x 15 x 0,3 cm
  • Bemærk: blyant medfølger ikke
2020-10-29T23:40:02+00:00