Har du brug for hjælp?

Hestemaske

155 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Skal du til stor udklædningsfest? Eller vil du bare gerne gøre opmærksom på dig selv? Så er denne hestemaske lige sagen! Den virkelighedstro maske skal nok gøre din fest en tand mere absurd, og så gør den sig også godt på festbillederne. En sjov gaveide til festfolket, hvor der altid skal ske noget vildt, og det aldrig kan blive skørt nok!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Run like the wind! Der skal nok være nogen, der får sig en overraskelse, når du dukker op til en fest med denne virkelighedstro hestemaske, som er et både sjovt og absurd indslag til enhver festlig aften. Du kan tage den med hvor som helst, om det så netop er til festen, på stadion, hvis du er Randers F.C.-fan, eller bare hvis du vil overraske en ven, der ringer på døren. Mulighederne er mange, men en ting er sikker – denne hestemaske skal nok sørge for omtale til den, der bærer den!

Masken er lavet af latex og ser dermed meget virkelig ud. Giv den som gave til en, du kender, der godt kan lide at lave sjov, eller bare til en, der er vild med heste, og som stadig gemmer alle de gamle Wendy-blade i skuffen derhjemme.

Detaljer

  • Beskrivelse: hestemaske
  • Materiale: latex
  • Vægt: 647 g

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-07-13T04:29:30+00:00