Har du brug for hjælp?

Hestehoved til at ride ranke

299 kr
Inkl moms
- +
Bare indrøm det, sådan et ville du også gerne have haft! Dette bløde hestehoved er lige til at spænde om benet og er perfekt, når børnene skal ride ranke. Så kan de rent faktisk holde fast ved et hoved, der samtidig kan afspille lyde, så man både får vrinsken og lyden af hovene på jorden med i pakken. En glimrende gaveide til alle børn, der er små nok til at sidde på benet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne gave bliver den kendte børneleg endnu sjovere, for nu har de rent faktisk en hest - eller i det mindste en vigtig del af den, så de kan holde fast, mens den voksne hopper med benet.
Det søde og bløde hestehoved til at ride ranke kan spændes omkring benet på den voksne, og således får barnet virkelig følelsen af at være ude at ride. Hovedet er ikke bare til for at give barnet noget at hold fast i, men kan også afspille vrinsken og lyden af en ridende hest, når man trykker på venstre øre.
Hesten er naturligvis udstyret med hovedtøj og hvad der ellers hører sig til for at kunne skabe den perfekte illusion, når der skal rides ranke. Denne gave er et sikkert hit hos de små.

Detaljer

  • Beskrivelse: med bælte i kunstlæder til at spænde om benet, afspiller hestelyde, når man trykker på øret, med mange detaljer såsom knapøjne, næsebor, hovedtøj med flotte syninger og dele i rustfrit stål samt tøjler til at holde fast i
2020-10-24T19:23:23+00:00