Har du brug for hjælp?

Heisenbergs badesalt

69 kr
(276 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Savner du også nogle gode "stoffer" til at holde dig ren? Det kan du nu få med Heisenbergs badesalte, der tilfører et sjovt kemisk pift til dit badevand. Gaven er ideel til fans af serien Breaking Bad, og har faktisk også form som stofferne fra serien.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle, der har set Breaking Bad kender til Heisenbergs helt unikke Crystal Meth, der er noget af det reneste på markedet, men samtidig også er blåt. Med dette produkt kan du få dine helt egne "stoffer", der er designet efter seriens stoffer, men er naturligvis helt lovlige. Faktisk ser badesaltene så realistiske ud i forhold til serien, at man næsten ikke kan nænne at smide det i vandet, men i så fald, må man have en ekstra pose liggende, man kan vise til vennerne.
Om badesaltet giver en ekstra følelse i badet, må du selv prøve, men i hvert fald skulle det give et meget afslappende og velduftende bad, som du og alle andre kan nyde godt af; også selvom i ikke skulle være fans af serien.
Giv det som værtsgave eller indflyttergave til dem, der nyder et dejligt karbad og som er nysgerrige efter at prøve noget nyt.

Detaljer

  • Beskrivelse: turkisblåt krystaleret badesalt i en sjov og praktisk indpakning i en polybag
  • Vægt: 250 g
2020-09-22T20:30:55+00:00