Har du brug for hjælp?

Hawaii-skørt

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Folk vil helt sikkert blive betaget af enhver, der der er klædt i dette farverige hawaii-skørt til den næste festlige anledning. Og så er skørtet endda også praktisk! Elastikken og den gode længde gør, at man også kan have skørtet på udover bukser, hvis det er for koldt eller vovet med bare ben. En rigtig sød og fin gaveide til piger i alle aldre, der kan lide at klæde sig ud.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Aloha, her er der da rigtig sydhavsstemning! Dette farverige og flotte hawaii-skørt passer perfekt som sommerkostume til dem, der godt kan lide en hyggelig ø-stemning. Man kan dog også klæde sig ud som Hawaii-pige og skabe sommerstemning til festerne, der afholdes i de kolde årstider, da man med elastikken nemt kan have hawaii-skørtet på udover bukser eller jeans, så man ikke kommer til at fryse i de kolde minusgrader! Uanset om man har bare ben eller har strømpebukser på, sætter det flotte og farverige skørt kulør på outfittet og kæden med de kunstige blomster omkring hoften sætter et fint prik over i’et. Disse detaljer gør, at man sammen med en blomsterkæde, en blomst i håret og en passende top helt sikkert kommer i sommerhumør og sætter kulør på festen!
Skørtet er i øvrigt også rigtig godt til en festlig polterabend med veninderne, og vil helt sikkert få hele selskabet i stemning, når man skal ud og fejre brudens sidste dag som single! En rigtig sød gaveide til piger og kvinder i alle aldre!

Detaljer

  • Beskrivelse: one size nederdel med elastik og farverige plastiktråde og –blomster
  • Brugsanvisning: kan bæres ud over bukser
  • Materiale: 100 % polypropylen
  • Mål: 78 cm
2020-10-25T03:58:11+00:00