Har du brug for hjælp?

Guldbarrer-magnetsæt

75 kr
Inkl moms
- +
Den sejeste køleskabsmagnet nogensinde! Et flot og solidt guldbarrer-magnetsæt holder alle vigtige papirer og tegninger fast på køleskabsdøren. En god gaveide til golddiggere, bankfolk eller folk, der har en børsspekulant i maven!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nogle magneter har svært ved at holde dokumenter og tegninger på plads på køleskabsdøre, white boards eller memo tavler. Og det er rimelig irriterende når man vil sætte noget op, men ser det glide langsomt ned ad overfladen. Det problem har dette guldbarrer-magnetsæt ikke.
Disse magneter holder helt sikkert tingene på plads, når souvenirmagneten af Eiffeltårnet fra den sidste ferie ikke kan holde stand. Mini-guldbarrerne glinser smukt og har ligesom rigtige guldbarrer et stempel: 999,9 - FINE GOLD - NET WT 200g. Med vægten på 200 gram har de den helt rigtige vægt til at sørge for at tegninger, indkøbssedler og indkaldelsen til syn af bilen ikke glider ned ad køleskabsdøren. For god ordens skyld må det hellere nævnes, at de ikke er lavet af rigtig guld. Rigtige guldbarrer er naturligvis noget, man altid skal gemme i sit pengeskab og ikke hænge op på køleskabsdøren eller tavlen på kontoret!
Ikke desto mindre er denne gaveide et sjovt og praktisk alternativ til den ægte vare, som man kan give til kollegaer eller gode venner eller familiemedlemmer, så de kan holde styr på deres papirer og dokumenter i dagligdagen.

Detaljer

  • Beskrivelse: 4 magneter formet som små guldbarrer
  • Mål: 3,2 x 1,5 x 0,9 cm
2020-09-22T20:45:57+00:00