Har du brug for hjælp?

Grøntsagsforme

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kyllingelår og pølse til vegetaren? Ja, det er pludselig ikke noget problem med grøntsagsformene, der kan udskære dine grøntsager som forskellige typer kød. Det kan være en sjov måde at forme dine grøntsager eller ost til din næste grill aften, da det pludselig kommer til at se mere appetitligt ud for de inkarnerede kødspisere.

Other customers bought

Beskrivelse

Savner du en måde at få familien til at spise lidt sundere, eller kender du en vegetar, der kunne bruge lidt sjov med sine grøntsager, så skal du overveje disse grøntsagsforme, der gør dine grøntsager til spændende kødformede stykker. I pakken er der tre forskellige forme: kyllingelåret, grillpølsen og kødbenet. Denne pakke indeholder forme til at lave det hele, så selv den mest inkarnerede kødspiser vil kunne få grøntsagerne ned og selv den mest hengivne vegetar kan få sig selv til at spise "kød".
Formene kan også bruges til ost, hvor man vil kunne lave de samme sjove forme. Dette kan bruges på mange forskellige måder, men det giver vegetaren en sjov måde at være med på grillen til sommer, og det kan være en måde at få børnene til at spise sundere. Når alt kommer til alt, så sætter de fleste jo pris på en god grillaften i den danske sommer.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 forme (kyllingelår, grillpølse og kødben)
  • Materiale: stål
  • Mål: 10 x 4 x 2,5 cm
2020-10-30T00:39:32+00:00