Har du brug for hjælp?

Grilltang med indgravering

135 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne gaveide er oplagt at tage med som værtsgave, når du er inviteret til grillparty, når sommeren rammer landet. Du kender helt sikkert en, der har udnævnt sig selv som værende grillmester, og så skal man selvfølgelig have en grilltang med sit eget navn på. Kun det bedste til grillmesteren! Denne grilltang er lavet af bambus og du har 22 tegn til rådighed. De tegn vil blive indgraveret på grilltangens side. Du kan for eksempel skrive "grillmester Tom", så din ven får sin helt egen, personlige grilltang til sommerens grillfester.

* Skal udfyldes

135 kr

Other customers bought

Beskrivelse

"Grillmester Tom", "pølsespiser Line" eller "Steak champ Carsten". Der er mange muligheder og plads til at være original og kreativ, for denne grilltang giver dig hele 22 tegn at indgravere på denne grilltang. Hvad end du beslutter at skrive, bliver det indgraveret på siden på langs af grilltangen. Grilltangen er lavet af bambus og den er 35 centimeter lang.
Grilltangen med indgravering er en oplagt gaveide at tage med som værts- eller værtindegave, når du er inviteret til sommerens grillfest i haven hos dine venner. Alle har en ven, der føler, at han er den ubestridte grillmester og den, der skal holde styr på maden på grillen, og denne gave vil være sjov at give ham med teksten "grillmester" samt hans navn. Forhåbentlig kan han se humoren og ironien i gaven. Derudover er det altid sjovt at have sine egne, personlige ting med navn på. Denne gave er uden tvivl en sjov og personlig gaveide til grillmesteren.

Detaljer

  • Beskrivelse: grilltang med indgravering op til 22 tegn
  • Materiale: bambus
  • Mål: 35 x 5 x 2 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn - da dette produkt er et naturprodukt kan der forekomme forskellige i indgraveringen
2020-10-29T21:03:26+00:00