Har du brug for hjælp?

Ovnhandske med diamant

109 kr
Inkl moms
- +
Det er da vist prikken over i'et; bling-bling på grillhandsken så bliver det ikke bedre! Aldrig har en grillhandske været så glamourøs. Det store, kluntede redskab, som er uundværligt ved enhver grillaften, kan nu blive erstattet med denne grillhandske med diamant. Perfekt som værtindegave, indflyttergave eller "bare fordi".
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Diamonds are a girl's best friend" - også når der skal grilles. Hvis du er enig, så er denne gaveide uden tvivl den oplagte gave til alle kvinder, der ikke lader sig skræmme af at vende store bøffer, men som sætter pris på et lækkert accessory. Nu kan man også have god stil mens der kokkereres. Udover diamanten på fingeren er der også tegnet et armbånd, hvilket fuldender det feminine look og gør enhver grillaften lidt sjovere. Det er en gave, der vil tiltrække opmærksmomhed og bringe smil frem på læben hos de ander gæster.
Her har du en sød og sjov gave til kvinden i huset, som ikke opgiver kampen om grill-tjansen uden en kamp. Handsken kan bruges året rundt - også når det ikke er grillsæson. I køkkenet beskytter den mode varmen fra ovnen, når julestegen skal serveres. Denne gaveide falder helt sikkert i god jord hos alle husmødre med humor og en praktisk sans.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 grillhandske (til højre hånd), handskens for er sort
  • Materiale: neopren
  • Mål: 20 x 32 cm
2020-09-19T07:41:17+00:00