Har du brug for hjælp?

Grillboy - rengøring af grill og rist

69 kr
Inkl moms
- +
Nu er det endelige slut med at skrubbe og skure indtil hænderne bliver helt opløste. Her er Grillboy til rengøring af grill og rist det bedste alternativ og han gør rengøringen af alle grill- og ovnriste til en leg! Grillboy fjerner alt skidt fra grillen på ingen tid og får den til at skinne som ny. Nu kan grillsæsonen godt starte for med Grillboy til rengøring af grill og rist går du ikke ned på udstyr!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den lille og lethåndterlige Grillboy hjælper dig med at få din grill til at skinne igen. Selv ved meget ulækre og tykke fedtlag kan man med Grillboy få rengjort enten grill- eller ovnristen på ingen tid, så man straks kan få gang i grillen igen. Glem alt om rengøringen af ulækre og afbrændte grill- eller ovnrister, brug Grillboy, der både gør det nemt og sjovt at gøre risterne skinnende rene.
Den lille rengøringskammerat er lavet af saneret, rustfrit stål og måler 6,3 x 4 x 6,8 cm. På arme og ben har han fire åbninger i forskellige størrelser, som kan bruges på diverse riststørrelser. Glæd dig til en afslappet sommer, hvor du ikke skal skrubbe og skure til hænderne bliver helt opløste. Den helt rigtige gave til ham, der går op i at holde sin grill flot og ren. Giv den i fars dag-gave, som gave til farfar eller som værtsgave ved den næste grillfest.

Detaljer

  • Materiale: saneret, rustfrit stål
  • Mål: 6,3 x 4 x 6,8 cm
2020-10-22T00:58:07+00:00