Har du brug for hjælp?

Gavesæt til te-drikkere

195 kr
Inkl moms
- +
Dette fine og yndige gavesæt er oplagt til te-drikkere og vil skabe stor glæde hos modtageren og skabe hyggelige minder i hjemmet, når man nyder en kop te - måske i godt selskab eller sågar i sit eget selskab fra det fine gavesæt. Det pynter i hjemmet og indeholder det lækreste te og de fineste tekopper. Super gaveide til habile te-drikker og te-elskere.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Gavesæt fyldt til randen med te: Passer perfekt til alle te-drikkere og te-elskere! Der er ingen bedre følelse end at overraske dem, man holder af med en gave, man ved, de vil synes godt om. Med dette gavesæt er man sikker. Indholdet af gavesættet taler nemlig direkte til en te-drikkers hjerte, og hvem kan ikke lide te? I gavesættet findes der forskellige te-varianter, tekopper, skeer til kopperne og til sidst en si til teen. Derudover er indpakningen af gaveæsken fin og dekorativ.
Dette gavesæt vil også være en god gave som adventsgave, når december måned er over os, når det netop er rigtig sæson for en masse te-drikning. Derudover vil det også være en super værtindegave, for hvem vil ikke synes godt om at få foræret dette fine gavesæt fyldt med te som værtindegave? Te bringer folk sammen til hygge og dejlige stunder, gerne indenfor mens det er koldt udenfor og så kan man rigtig tænde lys, vikle sig ind i varme sweatre og tæpper og have nogle hyggelige stunder med dem, man holder af.

Detaljer

  • Beskrivelse: inderholder 50 g kirsebærte (æble, hyben, hibiscus, kirsebær, aroma), 2 tekopper, 2 teskeer
  • Brugsanvisning: lad teen trække i 7-10 minutter i 100 grader varmt vand
  • Produceret af Römer Wein und Sekt i Tyskland
2020-10-24T23:07:02+00:00