Har du brug for hjælp?

Gavesæt til mesterkokken fra Nicolas Vahé

1.145 kr
Inkl moms
- +
I dette gavesæt får du alt, hvad hjertet begærer, lige fra lækre dip til salt og peber af højeste kvalitet og den fineste chokolade. Der er så mange skønne delikatesser, at det kan være svært at få smagt dem alle sammen på en dag. Hvis du leder efter den helt rigtige gave til en ægte mesterkok er dette sæt lige i øjet, og alle, der elsker eksklusive madvarer, vil især sætte stor pris på disse delikatesser.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I dette skønne gavesæt finder du noget for enhver smag, og med de uimodståelige delikatesser kan du peppe enhver ret op og give den et anderledes twist. Gavesættet må siges at være den ultimative gaveide til mesterkokke og alle andre, der elsker at eksperimentere i et køkken.

Udover den fine salt- og peberblanding får du også forskellige saucer som ketchup, mayonnaise og sennep, små brødstænger med solsikkekerner, en skøn olivenolie og balsamico og en masse andre lækre overraskelser med solbær, ingefær, hindbær, rødløg og meget mere. Der er også et knivsæt bestående af en kokkekniv, urtekniv og brødkniv, så man aldrig går ned på udstyr.

Hvis du er på udkig efter den perfekte gaveide til en mesterkok, er den lige her! Modtageren vil helt sikkert elske alle disse skønne delikatesser, og hvis du er heldig, får du måske også lov at smage på nogle af de eksklusive sager.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder knivsæt, salt- og peberblanding, ketchup med sorte oliven og rosmarin, olivenolie med chili, appetizer med rødløg og solbær, sennep med hindbær og ingefær, aceto balsamico de Modena, pesto med basilikum og parmesan, mayonnaise med bearnaise, glaze med trøffel, krydderier til kylling, brødstænger med solsikkekerner og chokoladeovertrukne marengs

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-08-15T16:08:59+00:00