Har du brug for hjælp?

Gavesæt med forårsfornemmelser til badet

169 kr
(352 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En frisk og fortryllende duft af blomster er der ingen, der kan stå for! Med dette lækre gavesæt er der sørget for forårsfornemmelser på badeværelset. Sættet består af flotte, håndlavede sæber, badebomber og -kager fremstillet af næsten udelukkende naturlige ingredienser og har en henrivende duft. En sød gaveide til en, der fortjener lidt ekstra wellness i hverdagen.

Other customers bought

Beskrivelse

Gå glad i bad og nyd en skøn duft af forår, der får dig til at slappe helt af. Det flotte og farvestrålende gavesæt består af håndlavede sæber og badebomber, der er formet som små kager, og kan på den måde pynte på badeværelset indtil du tager dem i brug. Næste gang du tager et karbad, kan du se, hvordan de små badebomber opløser sig i det varme vand og samtidig nyde en herlig duft af bl.a. hindbær, æble, kirsebær, bergamotte, rose og ylang-ylang. Dyk ned i de plejende olier, som frigives og mærk, hvordan huden bliver blød og lækker. Udover badebomberne er der også en flot, grøn sæbe i sættet, der til forveksling dufter som en dugfrisk eng med pelargonie- og salvienoter.
Disse dufte er slet ikke til at stå for og gavesættet vil med garanti falde i god jord hos alle kvinder - og på den måde kan man give en duft af blomster, som holder meget længere end en klassisk buket. En super gaveide til mors dag, valentinsdag eller som en lille ekstra overraskelse - for hvem kan ikke bruge lidt ekstra afslapning i hverdagen?

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 sæbe (100 g), 2 badebomber (à 160 g), 2 badekager (hver 30 g), håndlavede, fortryllende duftkombinationer, fremstillet af næsten udelukkende naturlige ingredienser som kakao- og sheasmør samt naturlige olier og dufte, smukt dekoreret, leveres i flot gaveindpakning
2020-10-25T03:13:09+00:00