Har du brug for hjælp?

Gavepapir i to blå nuancer

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +
En god gave skal også pakkes smagfuldt ind, og dette elegante gavepapir i lyse- og mørkeblå er særdeles velegnet til det formål. Det er trykt på begge sider, og man kan således vælge mellem to forskellige udtryk.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Uanset hvad der er i din gave, så vil spændingen, nysgerrigheden og glæden ved at få den afhænge af, hvilken slags papir, gaven er pakket ind i. Det er derfor vigtigt at man har noget flot gavepapir liggende, som kan leve op til den gode gave, man har brugt tid og energi på at udvælge.
Dette gavepapir i to blå nuancer er lidt af en kamæleon, for du kan nemlig vælge mellem farve alt efter, hvad du synes, der passer bedst. Vælg mellem klassisk mørkeblå eller den friske og lyse turkisblå side - dette gavepapir er trykt på begge sider og kan således varieres alt efter anledningen eller indholdet. På denne måde bliver din gave helt perfekt, og kan tilpasses dit humør, gavens indhold og ikke mindst modtagerens præferencer.
Du får faktisk 2i1-gavepapir med denne rulle gavepapir, og hvis du er rigtig kreativ, kan det måske endda kombineres på endnu flere måder.

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm
2020-09-22T18:55:22+00:00