Har du brug for hjælp?

Gavebånd med motiv eller skrift

35 kr
(7 kr / m) Inkl moms
- +
Prøv de sjove og smarte gavebånd med specielle design til enhver lejlighed. Der er alt lige fra pigtrådsbånd til det sødeste fødselsdagsbånd med farverige motiver. Din gave vil helt sikkert skille sig ud og gøre et godt indtryk med disse dekorative gavebånd.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Flot gavepapir kan helt klart gøre underværker, så gaven bliver præsenteret godt, men det er gavebåndet, der sætter prikken over i'et. Det giver gaven det sidste pift og gør den ekstra uimodståelig. Disse farvede og sjove gavebånd med motiv eller skrift vil helt sikkert gøre din gave uimodståelig!
Vælg mellem de flotte og forskellige bånd, der både passer til jul og fødselsdag. F.eks. er der det flotte julebånd med både juletræer, snefnug og klokker og de lidt mere usædvanlige bånd, der ligner et målebånd eller pigtråd. Der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Kun fantasien sætter grænser! De kreative gavebånd vil gøre din gave til gaven med det personlige touch. Forær båndene til en god ven eller veninde, der sætter pris på en fuldendt og dekorativ gave og håb på at de bruger gavebåndet til din næste gave. Eller gør andre glade ved at give dem en perfekt indpakket gave.

Detaljer

  • Variant: gran
2020-10-31T15:20:45+00:00