Har du brug for hjælp?

Fyrfadslysestage i loopdesign

169 kr
Inkl moms
- +
En fyrfadslysestage i loopdesign er en oplagt gaveide. Giv en simpel, sofistikeret og anderledes fyrfadslysestage til hende, som elsker levende lys og gerne vil have dem præsenteret på en smagfuld måde. Stagen giver de klassiske fyrfadslys et moderne løft på en nytænkende og innovativ måde. En god gaveide til jubilaren, fødselaren eller som julegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Fyrfadslys er en absolut klassiker i de fleste hjem. De er en sikker vinder til at give en rigtig rustik og stemningsfyldt belysning! Fyrfadslys er blevet så udbredte, da de er billige, pæne og nemme at bruge. Så bliver det ikke meget bedre! Det kan dog være lækkert at give et personligt præg på, hvordan man præsenterer fyfadslysene. Da de fleste er vokset op med fyrfadslys, kan et twist på den typiske præsentation af fem fyrfadslys på en tallerken blive lidt uinteressant. Der er en fyrfadslysestage i loopdesign virkelig god. Med fyrfadslysestagen kombinerer man en velkendt og elsket form for stemningbelyning med en mere personlig og unik stil. Det er en måde at give sit eget præg på en værdsat tradition. Ingen hygge uden fyrfadslys. En fyrfadslysestage i loopdesign er gaven til hende, som holder af at have lidt mere spændende dekoration i sit hjem.
Fyrfadslysestagens design og farve kan kombineres med de fleste farvekombinationer og indretningsformer. Derved kan den ændre karakter i takt med, at hun ændrer møbler eller farve på væggene. Det er gaven, som kombinerer de klassiske fyrfadslys med en anderledes måde at præsentere de charmerende små lys.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 fyrfadslys er inkluderet
  • Materaiele: forkromet stål
  • Mål: 20,9 x 14,3 x 11,1 cm
2020-10-24T19:51:30+00:00