Har du brug for hjælp?

Fuglehus formet som overvågningskamera

689 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Big Brother is watching you? Så får tyveknægte nok det lange ben foran! At dette "overvågningskamera" i virkeligheden er et fuglehus, ser man ikke lige med det samme, hvis man da overhovedet lægger mærke til det. Således er denne gave ideel for både mennesker og fugle, der vil have lidt ekstra sikkerhed.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Snyd tyvene og hjælp fuglene på samme tid: Det geniale fuglehus formet som overvågningskamera er løsningen for alle, der gerne vil føle sig mere sikker inden for hjemmets fire vægge og samtidig hjælpe fuglene. Når mørket falder på, er det praktisk talt umuligt at adskille denne attrap fra et rigtigt overvågningskamera, men fuglene finder heldigvis stadig hjem til deres fine redekasse. Ganske praktisk for de fjerede venner - det har naturbeskyttelsesorganisationer også bekræftet.
Ejeren kan overvåge fuglene, samtidig med at tyveknægte føler sig overvåget - denne gaveide er en perfekt 2-i-1'er! Den anderledes og praktiske gave falder med garanti i god jord hos alle dyrevenner, der gerne vil holde uønskede gæster på afstand.

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusive monteringsudstyr
  • Materiale: træ, rustfrit stål
  • Mål: ca. 14 × 15 × 31 cm
2020-10-24T19:27:25+00:00