Har du brug for hjælp?

Frugtpyramide

155 kr
Inkl moms
- +
Har du lyst til at prøve noget nyt og dekorativt i stedet for en almindelig og triviel frugtskål, så er en frugtpyramide helt sikkert det rigtige. Den pynter ikke bare på bordet, den lader også ens yndlingsfrugter komme til sin fulde ret. En frugtpyramide vil helt klart vække begejstring blandt frugtelskere. Gaven til hende, der ønsker orden i hjemmet på en anderledes måde.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En frugtpyramide er det moderne svar på en frugtskål og dermed den perfekte gaveide til venner og familiemedlemmer, som værdsætter dekorative og innovative opbevaringsideer og som ikke kan forestille sig et liv uden frugt i hjemmet. Det er en både stilfuld og praktisk gaveide, som får ethvert rum til at lyse op lige meget hvor den står. Udvælg dine yndlingsfrugter, såsom mandariner, æbler, pærer eller blommer og bland dem sammen på en flot, farverig og utraditionel måde, som ikke kan undgå at vække beundring i din vennekreds.
En frugtpyramide er helt enkelt en flot og dekorativ vitaminbombe, der både giver energi til kroppen samtidig med at den gør en god figur lige meget hvor den står i hjemmet. En sød gave til svigermor, en praktisk gaveide til kollegaen eller som venindegave til hende, der spiser meget frugt.

Detaljer

  • Beskrivelse: plads til 18 stykker frugt
  • Materiale: forkromet
  • Vægt: 805 gram
  • Mål: 13 cm x 26,7 cm
2020-10-22T00:28:45+00:00