Har du brug for hjælp?

Frugtforme

85 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide, er det lille ekstra til køkkenet som man kan bruge til at forme frugt i nye frugtforme! Med denne dessertdekorationsform kan man designe frugt som stjerner, hjerter, sommerfugle og andre former og lave nogle rigtig flotte frugtspyd! En rigtig sød og praktisk gaveide til alle, der elsker at være kreative i køkkenet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis festen skal piftes op med sunde snacks eller hvis du mangler inspiration til børnenes madpakker, så ville disse frugtforme gøre tricket! Der er i alt seks forskellige skabeloner, så der er plads til variation, og sættet indeholder endda små træstave, så man kan lave fine frugtspyd! Når man har formet skablonen, skal man bare lægge dekorationsformen på, trykke ballonen sammen og så har man den ønskede form. Legende let og meget praktisk! En sød gaveide, der kan gives til alle festlige anledninger til alle venner, veninder og familiemedlemmer, der godt kan lide at eksperimentere i køkkenet og som elsker at gøre noget ekstra særligt ud af det når de serverer lækkerier for deres gæster! Også en rigtig fin værtindegave eller til en housewarming!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 3 rør med forskellige former, 3 ekstra skabeloner, træspyd til frugtspyd og en nem brugsanvisning
2020-10-25T02:52:14+00:00