Har du brug for hjælp?

Foodstyling-sæt

385 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Den perfekte gaveide til folk, der elsker mad og som gerne vil have at det samtidig også skal præsentere sig godt. Med dette foodstyling-sæt har man alle værktøjerne, der kræves, for rigtig at kunne få maden til at se lækker og indbydende ud. En rigtig god gaveide til armatørkokke og feinschmeckere og alle andre, der elsker at lave mad!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I de senere år er det blevet rigtig populært at gøre noget ekstra ud af madlavningen både i det daglige og når der kommer gæster på besøg. Det kan nogen gange godt være lidt svært at anrette sine serveringer helt rigtigt så de ser lige så flotte ud som når stjernekokkene laver dem, men dette sæt har alt, hvad man skal bruge for at kunne servere sine lækre retter med stor succes, så de ikke bare smger godt, men også tager sig godt ud på tallerkenen! Dette foodstyling-sæt indeholder 11 forskellige værktøjer og hjælpemidler så både maven og øjnene bliver forkælet. Materialerne er lavet med tanke på kvalitet og design og indeholder f.eks en sprøjte og en skalpel og andet, der alt sammen både er nemt at bruge og at rengøre bagefter.
Denne gaveide er den perfekte fødselsdags- eller julegave til glade amatørkokke og andre feinschmeckere blandt venner og familie, der elsker at bruge tid i køkkenet og gøre noget ekstra ud af madlavning og servering!

Detaljer

  • Beskrivelse: nemt at håndtere, pladsbesparende opbevaring, indeholder pincet, fin saks, skalpel, 2 skalpel-klinger, sprøjte, 2 sprøjtepåsatser, oliesmører, 2 spartler

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-09-18T19:21:04+00:00