Har du brug for hjælp?

Fødselsdagslys to-go

59 kr
(1.967 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Skal fødselsdagen fejres i det fri eller måske på farten? Intet problem! Du pakker bare et fødselsdagslys to-go, som du så finder frem, når det er tid til at synge fødselsdagssang. En fin gaveide til pakkekalenderen eller til en god veninde.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I selv den travleste hverdag kan man nu finde tid til at fejre fødselsdagen, for den man har kær - selv hvis det er på farten. Med et fødselsdagslys to-go, der leveres i en sød lille dåse, kan I tænde for lyset og skabe den gode stemning til fødselsdagssangen hvor som helst. Dåsen måler 6,5 x 2,5 cm og når den åbnes, overraskes man med et kageformet lys med fem små fødselsdagslys til at sætte ovenpå lyskagen. Inden man har set sig om er fødselsdagskagen lavet og lysene kan tændes. Lysene er af 100 % paraffin og hvis de ikke bliver pustet ud inden, så kan de brænde i op til 4 timer.
Fødselsdagsdåsen er også god altid at have med i tasken, da man har muligheden for spontant at overraske en fødselar og sprede uventet glæde. Det er den ideelle gaveide til spontane børnefødselsdage! Og så er kagen ovenikøbet helt kaloriefri!

Detaljer

  • Beskrivelse: har en brændetid på ca. 4 timer og leveres i en blikdåse
  • Materiale: 100 % paraffin
  • Mål: 6,5 x 6,5 x 2,5 cm
2020-10-26T13:16:42+00:00