Har du brug for hjælp?

Fodaftryk til at hænge op

135 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Ligemeget hvor du hænger det yndige lille fodaftryk, så vil det minde dig om den dejlige og mest enestående babytid! Et fodaftryk til at hænge op er og bliver et must for alle nybagte forældre! Det er en kreativ måde at forevige hvad der for mange forældre føles som et splitsekund. Køb et ekstra sæt og giv det i julegave bedsteforældrene fra den lille guldklump.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et fodaftryk til at hænge op er den ideelle gave til de stolte forældre eller bedsteforældre! Det er den bedste måde at forevige små babyfødder på og en bedre gave findes næsten ikke. Du finder alt, hvad du har brug for af materiale og tilbehør i gaven.
Aftryksmassen tørrer ved hjælp af luften, den skal altså hverken laves i ovnen eller blandes inden den kan sættes i brug. Materialet indeholder desuden ingen giftige tilsætningsstoffer.
Til at forme massen med er der vedlagt en lille kagerulle og et stykke værktøj til at udforme fodaftrykket med og i pakken er der desuden flere forskellige farver bånd bl.a. blå, pink eller hvid, som kan bruges til at hænge aftrykket op med. Der er tænkt på det hele, så det tager ingen tid at lave det sødeste lille fodaftryk af babyens yndige fod, som vil være den perfekte gave til familiemedlemmerne.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder aftryksmasse, lille kagerulle, værktøj, bånd i blå, pink og hvid
2020-10-27T13:47:17+00:00