Har du brug for hjælp?

Flydende numser

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
"Eeeeej! Der svømmer jo en lille numse rundt i dit glas!" Det er nok ikke en kommentar, man hører hver dag, men ikke desto mindre kan denne sjove isterningeform straks ændre på dette! De flydende numser vil tilføre noget nyt og sjovt til enhver drink, og dem med den platte humor, eller de mindre og yngre i selskabet, vil i hvert fald få sig et sikkert grineflip, der med garanti vil bidrage til en god aften.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Bagdel, numse, nummi, bag, røv, mølle, ja, kært barn har mange navne, og med denne isterningeform kan man nu også få bagdele eller numser i sin drink. Med flydende numser i drinken har man en sjov "ice breaker" til enhver fest eller cocktailparty, for hvem regner lige med at få serveret en drink, hvor der svømmer en lille isterninge-numse rundt? Store som små vil kunne få sig et godt grin over denne lille numse-gimmick, når de opdager, at der svømmer så isterninge-numser rundt i deres drink, om det er i colaen til børnefødselsdagen eller i gin og tonic'en til cocktailfesten fredag aften.
Det er i hvert fald sikkert, at denne isterningeform vil få både voksne og børn til at grine. Isterningeformen med de flydende numser vil derfor være en sjov gave til store som små - for numse-humor har alle dage kunnet få folk i alle aldre til at bryde ud i høj latter. "Tjener, der er en numse i min drink!" - Skål!

Detaljer

  • Beskrivelse: rosa isterningebakke med plads til 7 isterninger
  • Materiale: silikone
  • Mål: 18,4 x 15,2 x 2,4 cm
2020-10-24T21:41:30+00:00