Har du brug for hjælp?

Flaskespil

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her kommer udtrykket til live; man må yde, før man kan nyde. Med dette flaskespil på proppen af en vinflaske, skal man yde noget, for at få gåden til at gå op, før man kan åbne og nyde sin vin. Flot flaskespil af træ til vin-drikkeren!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette flaskespil af ægte træ vil være en anderledes og morsom gave fra konen til hendes mand. Hun synes nok, at han drikker lidt for meget vin, eller måske synes hun ikke,at han får nok udfordringer i hverdagen. Dette vil flaskespillet sætte en stopper for, for med spillet sat på vinflasken, så er det ikke så ligetil at få drukket sin vin som normalt. Hvad er endu bedre ved dette flaskespil? Måske er det ikke vin, manden drikker for meget af - det gode er så, at andre flasker også passer i flaskespillet - så længe de er cirka 31,5 centimeter høje, så kan konen nu sætte en kortvarig stopper for, at manden drikker for meget. Selvfølgelig ment som en sjov og kærlig joke!
Gaven her kunne også være en god ide til en værtindegave, for den er så usædvanlig og nok noget, der vil få gæsterne til at sidde samlet og koncentreret og prøve at få løst gåden og mysteriet, så de igen kan få drukket deres rødvin.

Detaljer

  • Materiale: mørkt træ
  • Mål: 31,5 cm x 11 cm x 11 cm
2020-10-26T05:51:03+00:00