Har du brug for hjælp?

Fingerloop-lysestage

169 kr
Inkl moms
- +
Enkelt og raffineret er to ord man nemt kan sætte på dette stykke håndværk. Lysestagen her er nemlig designet på en perfekt afbalanceret måde, der lader den holde balancen selv med et lys på toppen. Det er en sød lille gave til alle, der elsker brugskunst og sætter pris på simpelheden i design.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Lysestagen her er designet I perfekt balance i et unikt design, der helt sikkert vil åbne øjnene op på det fleste. Den unikke konstruktion er på ingen måde tilfældig, men i stedet er den designet efter Fibonacci, der var en kendt matematiker, der har været med til at udvikle store dele af al den matematik, man bruger i dag. En fingerloop-lysestage er bygget op efter hans principper, og det er samtidig de principper, man ser rundt omkring i naturen, i sneglehuse, blomster og meget, meget andet.
Det er dermed en gave til dine raffinerede venner, der kan sætte pris på det lækre men simple design eller som måske vil blive fascinerede over designet i de matematiske forhold. Det er alt i alt en gave, der helt bestemt giver lidt mere historie til ens hjem, og det gør jo heller ikke noget at den har et elegant og afbalanceret design.

Detaljer

  • Materiale: forkromet stål
  • Mål: 16,5 x 10,5 x 15 cm
2020-09-19T08:14:37+00:00