Har du brug for hjælp?

Finally - kort

39 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Et sjovt kort til en sjov anledning. T-rexen har endelig fået en selfie stang, så den kan tage ordentlige billeder af sig selv. Giv det til en veninde, der skal øve sig på sine selfies. Eller brug det til at skrive en lykønskning til den nyudlærte eller nyuddannede. Joken vil i hvert fald ikke falde til jorden - Finally, it's done!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der var engang, at Tyrannosaurus Rex var den mest skræmmende i verden og den ubestridte hersker over alle - men så, på et eller andet tidspunkt, gik det ned af bakke. Med sine små og alt for korte arme blev Tyrannosaurus Rex pludselig trukket gennem mudderet, som dinosauren der ikke kunne binde sine egne sko, bruge toiletpapiret, eller omfavne sig selv eller andre - Men med dette sjove kort er der da et af hans problemer, der er blevet elimineret! Han har nemlig fået sin egen selfie stang - Finally - og så kan verden ellers bare komme an!

Det sjove lykønskningskort med overskriften Finally spreder optimisme og glæde, og vil få modtageren til at grine og føle, at alt bare er helt i orden. Det er lige den følelse, man gerne vil have på sin fødselsdag, eller hvis man lige er blevet student - Finally, det hele er overstået, og alt er bare fantastisk!

Detaljer

  • Beskrivelse: kort til personlige hilsener
  • hvidt indeni
  • tilhørende hvid kuvert
  • Materiale: papir, karton
  • Mål: A6
2020-01-22T01:55:22+00:00