Har du brug for hjælp?

Elektrochok-kuglepen

59 kr
Inkl moms
- +
Denne sjove kuglepen har en indbygget tyverisikring. Klikker man på denne elektrochok-kuglepen, får man et lille stød, der er harmløst, men som klart kan mærkes. En rigtig sjov gaveide til spasmagere, der godt kan lide at lave practical jokes med deres venner og kolleger på kontoret, men pas på, for det kan være, det er dig, der ender med at få stød!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne kuglepen vil helt sikkert være et stort hit for venner og kolleger, der elsker at lave practical jokes med de andre på kontoret. Når man klikker på kuglepennen, får man et let stød, der er stærkt nok til at overraske, men som i sig selv er ganske harmløst. Perfekt til skoledagen, på kontoret, eller hvor man ellers synes det er sjovt at drille sine venner og veninder. Desuden er det samtidig en effektiv tyverisikring! Hvis man er træt af at miste sine kuglepenne, kan man bare efterlade denne elektrochok-kuglepen på sit skrivebord, inden man går ned for at holde frokost i kantinen og ikke kan holde øje med sine ting. Kollegerne vil i hvert fald ikke stjæle denne kuglepen fra skrivebordet igen, når de først har prøvet at få stød en gang!
Denne gaveide er rigtig sjov og vil helt sikkert gøre venner og kolleger, der godt kan lide et godt grin, vildt begejstrede. Så er det bare med selv at passe på, at du ikke kommer til selv at tage denne sjove elektrochok-kuglepen ved en fejl!

Detaljer

  • Beskrivelse: giver harmløse elektrochok når man klikker på den
  • Bemærk: denne kuglepen er ikke egnet til børn eller til personer der bruger pacemaker!
2020-10-24T19:22:22+00:00