Har du brug for hjælp?

Elektrisk hovedbundsmassage

69 kr
Inkl moms
- +
Når man kommer hjem fra arbejde, er der intet så afslappende som at lægge sig på sofaen og slappe af. Med dette apparat kan du få elektrisk hovedbundsmassage og slappe endnu mere af! En god gaveide til alle, der elsker wellness og luksus!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kan du huske den der dejligt kildende og afslappende fornemmelse første gang du prøvede et massageapparat til hovedet? Den er nu blevet gjort endnu bedre så man rigtig kan blive afslappet i hele kroppen! De fleste kender sikkert basismodellen; et kort greb med flere fleksible tråde med bittesmå kugler for enden. Nu er dette apparat blevet endnu bedre, så nu kan du få elektrisk hovedbundsmassage, og den dejlige fornemmelse tager skridtet videre, forstærker afslapningen og sørger for at den dejlige følelse føles endnu bedre!
Batterierne, som er integreret i grebet, sørger for at apparatet vibrerer let, så trådene med de små kugler for enden nænsomt kan massere hovedbunden. Det lille og praktiske apparat kan ikke bare bruges derhjemme, men også på kontoret hvis man trænger til en lille pause i den travle arbejdsdag.
Dette massageapparat er en fantastisk gaveide til alle, der trænger til en omgang wellness. Det er en fantastisk god gaveide til at forkæle dine venner og familie med noget lækker selvforkælelse, og de vil helt sikkert elske denne helt fantastisk skønne gadget!

Detaljer

  • Beskrivelse: batteridrevet
  • Mål: 11 x 30 cm
2020-10-22T00:28:21+00:00