Har du brug for hjælp?

Elegant madopsats

215 kr
Inkl moms
- +
Server frugt, chokolade og snacks på en elegant madopsats fra Koziol. Det hvide madtårn med navnet ”Babel” kan sættes sammen til tre lag, der er klar til at præsentere dine lækkerier på dekorativ vis. En praktisk og smuk værtindegave til den næste venindeaften, kaffeslabberas eller grillfest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du en elegant madopsats fra Koziol bestående af tre dele, der kan sættes sammen til et dekorativt serveringsfad i flere etager – derfor har det også det franske navn ”etagere”. Brug den når du næste gang skal have dine veninder til kagebord eller brunch. Med frugt, macaroons, cupcakes og andre små lækkerier fordelt på de tre etager, vil dine anretninger tage sig smukt ud. Det vil minde om, når du har fået serveret ”Afternoon Tea” eller brunch på de hyggelige cafeer, konditorier og tehuse.
Ligesom de øvrige produkter fra det tyske designerfirma Koziol er madopsatsen udført i et tidløst, spændende og funktionelt design. Den er produceret i en hvid hærdet plast, der er nem at rengøre. Madopsatsens tre lag kan du uden problemer hurtigt klikke sammen til en etagere, der står sikkert og elegant på bordet. Køb madopsatsen fra Koziol til dig selv, hvis du vil imponere dine veninder med småkager, ostehapser og frugt serveret på smukkeste vis. Eller giv den som gave til konditorlærlingen eller hende, der elsker at bage kager.

Detaljer

  • Beskrivelse: madopsats i 3 dele, nem at samle og rengøre
  • Materiale: hærdet plast
  • Mål (samlet): 31,4 x 31,4 x 34 cm
  •  
2020-09-25T07:59:35+00:00