Har du brug for hjælp?

Donutmaskine

515 kr
Inkl moms
- +
Donuts - de søde kager med hul i midten, som længe har været populære og det med god grund. For de er ikke bare lækre at spise, men også sjove at lave og dekorere! Denne geniale donutmaskine og det medfølgende tilbehør er et hit hos alle, der ikke kan få nok af de små kager. En praktisk gaveide i et flot og farverigt design.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Frisk og farverig glasur eller måske med knasende drys - det er kun fantasien, der sætter grænser, når en ny portion donuts skal dekoreres. I dåsen findes alt, der er nødvendigt for at kreere de små lækre kager: Donutmaskinen, der fungerer på samme måde som et vaffeljern; bare fyld dej i de seks små fordybninger og efter bare et par minutter er de duftende kager færdige. På det medfølgende stativ kan de små kunstværker præsenteres på en anderledes og kreativ måde, men husk at dekorere dem først. Alt man behøver, for at gøre kagerne endnu mere appetitlige, er også i dåsen, så det er bare at gå i gang. Både glasursprøjte, forskellige tyller og en bøtte med drys - så der er ingen undskyldning for at lave kedelige kager med den nye donutmaskine.
At bage donuts er både for børn og voksne, så hvis du kender en, der er særligt glad for de små søde ringe, er denne gave perfekt. En god gaveide til små og store konditoraspiranter.

Detaljer

  • Beskrivelse: inkl. dåse med håndtag, har klæbehindrende belægning som gør maskinen let at rengøre, indeholder holder, dekorationssprøjte med 7 tyller, opkrifter
  • Kapacitet: 230 V, 50 Hz, 1300 W
  • Mål (maskine): 19,5 x 23,5 x 10 cm
  • Mål (opbevaring): 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • Vægt (maskine): 1,4 kg (bruttovægt: 2,6 kg)
2020-09-22T18:42:51+00:00