Har du brug for hjælp?

Domino-shotsglas - 5 stk.

225 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hæld op i fem glas på én gang! Med disse domino-shotsglas får ordet "dominoeffekt" en helt ny betydning. Placer de 5 shotglas i holderen og hæld op. Når det første glas er fyldt, fylder det automatisk det næste op osv. - som et lille shotvandfald. Hvis det ikke er liret nok, kan glassene endda oplyses nedenfra med LED-lys. En skør gave til næste gang en af vennerne inviterer til fest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Fra den ene ende til den anden, indtil alle er fulde - altså glassene selvfølgelig! Disse sjove domino-shotsglas viser en mere festlig side af den velkendte dominoeffekt. Sættet består af 5 shotglas samt en holder og er pakket fint ind.
Når glassene er placeret rigtigt i holderen, og der skænkes op i det øverste glas, fyldes de andre automatisk, og således kan man ved kun at hælde op én gang skåle med 4 venner. Takket være LED-lysene opstår der en ekstra lyseffekt, når de ædle dråber flyder fra det ene glas til det andet.
For at være sikker på, at der ikke spildes, er det godt med rolig hånd, når man hælder op, men lige så snart man har styr på det, kan man slå 5 shots med et smæk.
En af de bedste gaveideer til festaberne, som er glade for høje procenter i små glas.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 5 glas og plastikholder inkl. LED-lys, glassene har en lille tud
  • Brugsanvisning: beskrivelsen på pakken står på engelsk og polsk
  • Bemæk: bruger 2 AAA-batterier (ikke inkl.)
2020-10-26T06:13:11+00:00