Har du brug for hjælp?

Dødningehoved som spejlægsform

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Få en sjov og anderledes start på dagen og brug et dødningehoved som spejlsægsform. Dødningehovedet ser mildt og sødt ud, når det fyldes med store, nysgerrige og gule øjne, så der er ikke noget at være bange for. Giv det som værtsgave, indflyttergave eller som en sjov fødselsdagsgave til dem, der samler på sjove ting til køkkenet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er tilbehøret til køkkenet, der vil gøre det nemmere at vågne om morgenen. Er du ikke et morgenmenneske? Det bliver du, når du bruger dette dødningehoved som spejlægsform, for så kan du kun komme i godt humør. Et dødningehoved lyder måske umiddelbart lidt farligt og drabeligt, men bare vent til du ser spejlægsformen med de store, gule øjne, så vil du straks komme på andre tanker. Varm panden op, læg formen i, og fyld så først æggeblommerne i hullerne til øjnene, og derefter æggehviden i resten af formen - men lad næsen være fri, så det ligner et helt rigtigt dødningehoved. 1, 2, 3 - så er der serveret, og morgenen har fået en hyggeligere start.
Spejlægsformen er lavet af silikone, så den kan nemt gå i opvaskemaskinen og kan selvfølgelig tåle den varme pande. Det fine dødningehoved er en oplagt gaveide til dem, der samler på sjove ting til køkkenet, og som nyder at gøre noget ekstra ud af dagens måltider.

Detaljer

  • Materiale: silikone (fleksibel og non-stick)
  • Mål: 13 x 8 cm
  • Bemærk: opvaskemaskinen og varme
2020-10-24T01:06:09+00:00