Har du brug for hjælp?

Dødningehoved som æggeform

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det virker næsten som magi! Æggeformen her forvandler dit æg til et fuldkomment dødningehoved. ”Magien” sker ved at presse ægget med den specielle form, så ægget tager facon, og holder faktisk også denne facon. Brug dette dødningshoved som æggeform og gør morgenmaden lige ekstra sjov og spændende. Det er en sjov gave til dem, der kan lide at kræse for detaljerne til dagens måltider.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ved at bruge dette dødningehoved som æggeform kan du gøre morgenmaden lidt mere sjov og spændende. Formen omdanner nemlig dit æg til et dødningehoved, hvilket pludselig gør det lidt mere spændende, men selvfølgelig med den samme smag. Formen fungere ved, at man tager et kogt æg og putter det ind i formen og venter et minut. Når man smider det i formen kan man med fordel køle ægget ned, på den måde er man sikker på at det holder på formen lidt længere, da et varmt æg er nemt at skifte strukturen på.
Det giver et ekstra sjovt element til maden, og med dette dødningehoved som ægegform vil du helt sikkert kunne få dine børn til at spise æggene, hvis de da ikke bliver skræmte over formen. Det er alt andet lige en god ide enten som gave til børn og barnlige sjæle eller til dit eget køkken, så du kan lave dem.

Detaljer

  • Mål: 7 x 8 cm
  • Materiale: polypropylen
2020-09-25T08:07:41+00:00