Har du brug for hjælp?

Designer-skakspil

2.585 kr
Inkl moms
- +
Dette designer-skakspil er lavet af valnødde- og ahorn-træ og er rundet på hvert felt. Til det hører der 32 skak-brikker, der også er runde, men grundet deres tunge materiale (træ og krom), så balancerer de på det runde bræt. Ganske fascinerende og en sikker gaveide til den, der holder af et spil skak og af flot design.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette designer-skakspil er ikke et af de spil, der bliver pakket ned i en kasse og derefter smidt hen i bunden af reolen med de andre brætspil. Nej, dette designer-skakspil er i en kategori for sig og er så flot, at det fortjener sin helt egen plads i indretningen i dit hjem. Det fungerer som et klassisk skakspil, den eneste forskel fra et klassisk spil er skakspillets udførelse og design.
Et normalt skakbræt er fladt, dette skakspil er rundet på hver af brættets firkanter, og de dertilhørende 32 skak-brikker er også runde, så de kan balancere på hver deres plads. Spillet er designet af Adin Mumma og er 38 x 38 centimeter stort. Brættet er lavet af valnødde- og ahorn-træ og brikkerne er af krom og træ, så de står godt fast, når de balancerer på brættet. Dette skakbræt er en usædvanlig kvalitetsgave, som skak-spilleren vil blive uendeligt lykkelig for.

Detaljer

  • Beskrivelse: design af Adin Mumma, inklusive 32 figurer
  • Materiale: valnød, valnød, ahorn og krom
  • Mål: 38 x 38 cm
2020-10-24T14:57:53+00:00