Har du brug for hjælp?

Den 7. Himmel - gavesæt til badet

169 kr
(469 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En gave, der vil passe perfekt til både den bedste veninde, naboen, mor, datter, kusine eller alle, der har brug for en opfordring til en god, gammeldags omgang selvforkælelse, ro og nydelse. Det gør denne gave nemlig! Det er et propfyldt gavesæt, fyldt til randen med lækre ting og sager til badet og kroppen. Gavesættet indeholder nemlig i alt fem forskellige lækre sæber - blandt andet de populære bath bombs (på dansk badebomber) og små, fine sæber formet som kager.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Enhver ønsker vel at se fantastisk ud, dufte lækkert og selvfølgelig også at føle sig strålende indeni såvel som udenpå? Disse følelser vil et sommerligt gavesæt til badenymfer få frem i dig. Det er nemlig en opfordring til, at man tager sig tid til engang i mellem at give sig selv en gave - nemlig en omgang selvforkælelse. Dette gavesæt er fyldt med lækre og naturlige indholdsstoffer, der alle har forskellige positive funktioner til kroppen såsom kakao- og sheasmør, der gør kroppen silkeblød og æteriske olier til afslapning og ro for kroppen.
Gavesættet indeholder en af de populære bath bombs, som man kaster i badekarret, som så giver brus, sæbe og bobler. Den indeholder ingredienser såsom geranium- og cedertræsolie. Derudover indeholder de andre sæber også skønne ingredienser såsom kokos og vanilje, og nogle af sæberne er formet som små, fine kager!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 badebombe à 160 g, 1 badetulipan à 85 g, 1 badecreamer à 30 g, 1 badepraline à 30 g, 1 massagebar à 50 g - alle er håndlavet og har skønne duftkompositioner
  • Materiale: indeholder naturligt indhold såsom kakao- og sheasmør, olier og dufte
  • Bemærk: kommer i en smuk gaveindpakning
2020-10-25T03:45:38+00:00