Har du brug for hjælp?

Dekorationssommerfugle til væggen

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Luk foråret indenfor og pynt værelset med disse flotte, hvide dekorationssommerfugle til væggen. Det vil straks give et hvert værelse et strejf af forår og god stemning. Sommerfuglene sættes fast hvor det ønskes og er især flotte på en farvet baggrundsvæg. En fortryllende gaveide til at pifte ens værelse lidt op og komme i forårs stemming med! Oplagt som gave til teenageren, der vil indrette sit eget værelse.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En flot og dekorativ ide til hjemmet - hvide dekorationssommerfugle til væggen. Bringer foråret op i en og lader den romantiske følelse komme op til overfladen. Der er ni sommerfugle i tre forskellige størrelser og figurer, som venter på at blive sat fri på din væg for at kunne give luft til forårsfølelsen. Den smukke sværm vejer næsten ingenting og kan klæbes fast på næsten alt og skabe en flot 3D-effekt. Prøv for eksempel at sætte den fast på loftet, vinduet eller på reolen.
Vælg ganske enkelt dit eget yndlingssted og nyd en dejlig romantisk og idyllisk stemning med de smukke dekorationssommerfugle ved din side. Gaveideen til alle, som har flair for romantik og et harmonisk og flot design i hjemmet. En sød ide som sommergave!

Detaljer

  • Beskrivelse: 9 stk. hvide sommerfugle i 3 forskellige størrelser
  • Materiale: pap med metaltråd
  • Mål: 5 x 6 cm til 9 x 10 cm
2020-09-25T08:03:42+00:00