Har du brug for hjælp?

Decade-vase fra Philippi

689 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne vase fra Philippi er et sandt designerstykke, der helt sikkert vil gøre enhver kvinde blød i knæene, hvis hun får den i gave. Vasen er en velskabt vase af glas og forkromet rustfrit stål, og den vil stå smukt og dekorativt i enhver stue og gøre dine gæster grønne af misundelelse.

Other customers bought

Beskrivelse

At have friske blomster i sit hjem er en klassisk måde at udstråle overskud i hverdagen. De dufter skønt, de er smukke, og de giver lige det ekstra og tager dit hjem til et nyt niveau. Men friske blomster og blomserbuketter kræver selvfølgelig en vase. Decade-vasen fra Philippi er aflang, hvilket gør, at blomsterne vil stå smukt og skarpt i vasen. Vasen er lavet af glas og forkromet, rustfrit stål, som giver den et dekorativt og skarpt udseende.
Både lave og høje blomster passer i vasen, og den kan stå, lige hvor du ønsker det; i gangen eller stuen, eller lige der, hvor du synes, den vil passe bedst ind. Måske vil du blive inspireret til at skabe dine egne flotte blomsterdekorationer, når du har en flot vase at putte dem i. Denne vase vil være en god gaveide som indflyttergave eller værtindegave, eller endda fødselsdagsgave til en god veninde. En ting er i hvert fald sikker: Vasen vil skabe misundelse hos de gæster, du får på besøg i fremtiden.

Detaljer

  • Materiale: glas, forkromet stål
  • Mål: 30 cm
2020-10-30T00:31:28+00:00