Har du brug for hjælp?

Dæk til fuglemad

95 kr
Inkl moms
- +
Især i de kolde årstider sætter de små fugle pris på at man tænker på dem. Her er en foderstation i keramik, der ligner et dæk til fuglemad, som er en god gaveide til folk, der holder af små fugle og som gerne vil hjælpe dem gennem vinteren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

På kolde efterårs- og vinterdage er det skønt at se de søde små fugle sidde og spise af den mad, man har lagt ud til dem. Et dæk til fuglemad er et alternativ til det klassiske fuglehus. Det sorte dæk er lavet af keramik, og fuglefoderet kan placeres inde i bildækket, så det ikke falder ud. Herefter kan den hænges på en gren eller et andet sted takket være den medfølgende snor. Den, der er så heldig at modtage denne gaveide, kan så læne sig tilbage med en god kop kaffe eller en varm kop te og nyde de små pippende fugle spise sig mætte og glade. Det er dog vigtigt lige at huske, at man ikke må fodre fuglene med brød- eller kiksekrummer, men kun med dertil egnede fuglefrø, da de ellers kan blive meget syge!
En sød og betænksom gaveide, der kan gives til alle anledninger og på alle årstider. Også en rigtig god gaveide til børnefamilier og bedsteforældre, der gerne vil lære deres børn eller børnebørn om de forskellige fugle i haven eller på altanen!

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 14 cm
2020-09-26T23:18:52+00:00