Har du brug for hjælp?

Cupcakemaskine

515 kr
Inkl moms
- +
Cupcakes er virkelig et hit - ikke bare fordi de smager godt, men fordi de er sjove at lave og ikke mindst at dekorere. Med denne geniale cupcakemaskine og det medfølgende tilbehør, er der lagt i ovnen til mange timers hygge og sjov for både store og små kageentusiaster med en konditor gemt i maven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den flotte lyserøde dåse indeholder alt, hvad man har brug for til at fremtrylle og dekorere små søde og lækre cupcakes. Under låget gemmer sig først en flot og farverig cupcakemaskin, der fungerer på samme måde som et vaffeljern; man fylder bare dej i de syv små fordybninger og efter blot et par minutter, er de duftende kager færdige. I dåsen befinder der sig også en lille holder, som kagerne placeres på, så de kan køle af. Når de er blevet kolde, kan de dekoreres med den medfølgende sprøjte og forskellige tyller, og så er de små mesterværker klar til at blive serveret.
At bage cupcakes er noget for både store og små, og med denne cupcakemaskine er det så let som ingenting. Derfor er den også en perfekt gaveide til alle, der kan lide at bage - både for nybegyndere og de mere øvede.

Detaljer

  • Beskrivelse: inkl. dåse med håndtag, har klæbehindrende belægning som gør maskinen let at rengøre, indeholder holder, dekorationssprøjte med 7 tyller, opkrifter
  • Kapacitet: 230 V, 50 Hz, 1300 W
  • Mål (maskine): 19,5 x 23,5 x 10 cm
  • Mål (opbevaring): 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • Vægt (maskine): 1,4 kg (bruttovægt: 2,6 kg)
2020-09-28T10:48:22+00:00