Har du brug for hjælp?

Cora - smykketræ med spejl

Fra: 319 kr
Inkl moms
- +
Et smykketræ er den perfekte gaveide til en smykkeelsker. Det er gaven til hende, som holder af at have sine smykker stående fremme på en flot måde. Med et spejl placeret i midten af smykketræet, kan hun nemt se hvordan hendes smykker ser ud på. Det flotte smykketræ med spejl er en god og praktisk gaveide til kvinden der har alt, men som mangler orden i smykkerne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette smykketræ er en flot og anderledes måde at opbevare smykker på. Det er en charmerende og anderledes gave til hende, som holder af at pynte sig og godt kan lide et pænt hjem. Med et smykketræ med spejl kan smykkerne, som hun ikke har på, stå fremme og forskønne hendes hjem. Smykketræets indbyggede spejl, gør det nemt at se, hvordan smykkerne ser ud på. Er hun ikke tilfreds med sit udvalg, så er det bare at tage smykkerne af, hænge dem tilbage og prøve nogle andre. Spejlet bryder med træets struktur og gør hylden eller bordet, hvor træet står, mere levende, da spejlet reflekterer lyset i rummet. Det lette design understreges af de stemningsfuldt koralformede grene, hvor smykkerne hænges på. På træets grene er der plads til alle slags smykker, og der er flere muligheder for, hvordan smykkerne skal organiseres.
Træets stemningsfyldte design gør, at hun også i perioder kan tage alle sine smykker af træet og bruge smykketræet som et makeupspejl. Det er en oplagt gaveide til en person, som holder af orden, dekoration og smykker.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sort og hvid

Detaljer

  • Variant: hvid
2020-10-24T01:25:30+00:00