Har du brug for hjælp?

Cocktailglas med LED-lys

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Fest og farver samlet i bare ét cocktailglas med LED-lys! En imponerende gaveide, der med sikkerhed vil få cocktailene til at flyde og give dem et enestående look. Disse unikke og anderledes cocktailglas vil vække opsigt blandt gæsterne og samtidig sørge for at de nemt kan finde deres drinks i mørket. En opfindsom og sjov gaveide til den næste indflytterfest, fødselsdagsfest eller studenterfest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Problemer med at finde din cocktail i mørket? Frygt ej, løsningen er landet! Med et cocktailglas med LED-lys vil de flotte lyseffekter vise dig vejen til din drink, hvis du har stillet den fra dig. Du kan også helt lade være med at efterlade dit glas og i stedet lade det være det oplagte samtaleemne, når du går rundt og lyser i mørket. Du kan få et cocktailglas med LED-lys, der lyser i rød, grøn, blå og mange andre forskellige farver. Man skal bare trykke på knappen under glasset og straks lyser det i mange forskellige og farvestrålende farver.
Cocktailglasset er 18 cm højt og tåler opvaskemaskine, men man skal huske at skrue foden med batteriet af først. Tag et cocktailglas med LED-lys med til den næste fest og overrask vennerne med et bombastisk lysshow og god stemning. Det er en god gaveide til studenterfesten, fødselsdagen og som værtindegave ved den næste store fest.

Detaljer

  • Beskrivelse:
    • indeholder 1 stk.
    • tåler opvaskemaskine (foden med batteriet skal skrues af)
    • leveres med batterier
  • Mål: 18 x 18 cm
2020-10-26T04:23:39+00:00