Har du brug for hjælp?

Chokoladefontæne

515 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Bare ordet får øjnene til at stråle, munden til at løbe i vand og straks drømmer man om flydende, varm chokolade. Med en sådan gave gør man ikke bare modtageren ovenud lykkelig, man garanterer også at blive inviteret med til næste chokoladefest!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er et fuldstændigt uimodståeligt syn; den varme chokolade, der flyder ned i lag, så man fristes til at drikke af den. Denne søde fristelse er et hit til enhver fest og er lige så fortryllende at se på, som chokoladen smager. Dyp frisk eller tørret frugt, eller måske endda skumfiduser, i den varme chokolade - her er det kun fantasien, der sætter grænser. Den originale og stilfulde fontæne falder med garanti i god jord hos modtageren - for hvem kan ikke lide chokolade? Og således er der sørget for lidt ekstra, næste gang der inviteres til middag.
Hvad angår den smeltede chokolade, er denne chokoladefontæne ganske simpel at anvende. Det vigtigste er, at man ikke anvender chokolade med eksempelvis nødder eller rosiner. Fyld den i stedet med yndlingschokoladen og straks flyder det brune guld i rigelige mængder. Fontænen er i et smukt og stilfuldt 50'er-design, nem at anvende og ikke mindst rengøre. Alt i alt en perfekt gave til alle chokoladeelskere.

Detaljer

  • Beskrivelse: til alle typer chokolade uden nødder, rosiner osv., maskine uden pumpe - med transportsnegl, let at anvende og rengøre
  • Mål: 13,3 x 35,5 cm
2020-10-26T03:00:27+00:00