Har du brug for hjælp?

Champagneglas med LED-lys

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Fest og farver samlet i bare ét champagneglas med LED-lys! En imponerende gaveide, der med sikkerhed vil få champagnen til at flyde og give den et enestående look. Det unikke og anderledes champagneglas vil vække opsigt blandt gæsterne og samtidig sørge for, at du nemt kan finde din drink i mørket. En opfindsom og sjov gaveide til den næste indflytterfest, fødselsdagsfest eller studenterfest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette champagneglas med LED-lys lyser i både grøn, blå og en rødlig farve, men skaber også en masse forskellige farveruancer, som er spændende og underholdende at kigge på. Sæt gang i en farvestrålende fest med en forrygende stemning ved at trykke på knappen under glassets fod. Brug glasset til at feste på en varm sommeraften ved stranden eller drik et glas vidunderligt champagne i badekarret sammen med kæresten og hundredevis af stearinlys. Der er muligheder nok at tage af.
Champagneglasset er 22 cm højt og tåler opvaskemaskine, men man skal huske at fjerne foden med batteriet inden. Det farvestrålende champagneglas med LED-lys er den perfekte gaveide til den stilbevidste og partyglade vært eller værtinde, som godt kan lide at overraske med innovativt partytilbehør! Dette champagneglas er kronen på værket til alle eksklusive anledninger!

Detaljer

  • Beskrivelse:
    • indeholder 1 stk.
    • tåler opvaskemaskine (foden med batteriet skal skrues af)
    • leveres med batterier
  • Mål: 22 x 8 cm
2020-10-27T08:33:02+00:00