Har du brug for hjælp?

Caps Lock-vinpropper - sæt med 3 stk.

75 kr
Inkl moms
- +
Alle har vist prøvet at have en åben flaske vin til at stå i køleskabet eller på køkkenbordet, og inden man får set sig om, er den på mystisk vis forsvundet. Vil du heller ikke have, at vinen i køleskabet bare bliver drukket? Med disse propper er det ikke noget problem, for nu kan du sætte en lille hilsen i flasken. En sjov gaveide som alle kan bruge og som sikrer, at de rigtige flasker bliver drukket.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette Caps Lock-sæt, bestående af tre vinpropper, er åbne flasker nu sikret mod tørstige tyve! De tre små, praktiske gaver, som til forveksling ligner knapperne på et tastatur, står der endda en lille hilsen. End, Save og Esc angiver nemlig, hvorvidt vinen må drikkes eller ej. Ud over denne smarte funktion gør det seje design også, at flaskerne bliver peppet lidt op, mens de står og venter på at blive drukket.
Caps Lock-vinpropperne passer til alle standardflasker, så nu kan man uden problem gemme eller dele de ædle dråber. Med disse propper er det også slut med at "komme til" at drikke en flaske, som man egentlig godt ved skulle gemmes, for budskabet på toppen er ikke til at misforstå. Denne gaveide sørger for harmoni i hjemmet og er perfekt til alle teknikinteresserede med hang til god vin.

Detaljer

    2020-10-27T14:01:34+00:00