Har du brug for hjælp?

Caipirinha-barsæt

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Skab din egen tropiske cocktailparty med et flot og stilfuldt barsæt. Giv dine gæster en følelse af hvide sandstrande, sol og turkisblåt hav ved at fortrylle dem med lækre og eksotiske drinks. Om I er på Maldiverne eller ved Vesterhavet, så vil dette sæt skrue op for feriestemningen i enhver husholdning. Gaven til ham, der ikke vil mangle noget i hobbybaren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et flot og stilfuldt barsæt løfter den middelmådige fest til et eksklusiv og eksotisk foretagende. Tag et sip af Caipirinha-glasset og mærk solens varme mod din hud. Du har nu muligheden for at tilberede de bedste og mest eftertragtede drinks! Barsættet indeholder to Caipirinha-glas, hvor der står "Caipirinha" på med grøn skrift. Dertil følger små sorte og korte sugerør, et saneret målebæger af rustfrit stål og en støder af træ. Som inspiration til at lave egne, selvopfundne caipirinhas er der vedlagt fire opskrifter på forskellige sprog. Et flot og stilfuldt barsæt er den bedste gaveide til alle, der er vilde med cocktails. Ideel som indflyttergave eller til andre festlige lejligheder, hvor man selv kan drage nytte af en forfriskende drink. Eksperimenter med forskellige opskrifter eller opfind dit eget hjemmebryggede twist! En gaveide, der falder i god jord hos alle, der ikke vil gå ned på udstyr til hobbybaren og dem, der sætter pris på en kvalitetsdrink.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 2 Caipirinha-glas, målebæger (saneret og af rustfrit stål), korte og sorte sugerør, støder af træ
2020-10-27T13:52:07+00:00