Har du brug for hjælp?

Bryllupsskrin med billede

559 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Gem dine bryllupsminder i et flot skrin med uforglemmelige billeder fra den smukkeste dag i dit liv. Opbevar alt lige fra bryllupsbilleder til et stykke af brudesløret i skrinet, så du til hver en tid kan kigge tilbage på denne betydningsfulde dag. Det flotte bryllupsskrin med billede er den perfekte gave til enhver, som vil gemme de mest fantastiske minder på et sikkert sted.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et bryllupsskrin med billede er den helt rigtige gave til brudeparret, så de kan opbevare de vidunderligste minder fra den store dag. Det kan også være en oplagt gaveide, hvis man er på udkig efter en morgengave til sin brud eller brudgom. Stil skrinet på natbordet eller på hylden, og tag det frem, når I vil se tilbage på denne betydningsfulde dag. Skrinet er lavet i en flot, hvid farve med fine detaljer i sølv. Selve rammen på skrinets låg, hvor man kan indsætte et bryllupsbillede i formatet 10 x 15 cm er også i sølv, hvilket skaber den helt rigtige højtidelige stemning.
Skrinet er nemt at vedligeholde, det skal kun rengøres af og til med en fugtig klud. Derudover har det den helt rigtige størrelse til at kunne opbevare alle vigtige minder fra den store dag på en omsorgsfuld og stilfuld måde. En bedre gave til et nygift par findes simpelthen ikke!

Detaljer

  • Beskrivelse: hvidt skrin med ringe/skrift/ramme i sølv
  • Materiale: træ
  • Mål (ramme): 10 x 15 cm
  • Mål (skrin): 8 x 28 x 20,5 cm
2020-10-26T02:24:20+00:00